Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Deprem Malatya - Son dakika! Malatya'da deprem oldu : Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler.

Son Dakika Deprem Malatya - Son dakika! Malatya'da deprem oldu : Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler.. Malatya'nın kale ilçesinde, gece 02.03'te 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde gerçekleşti. .malatya arguvan'da saat 08:04'te 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi.

İşte korkutan deprem hakkındaki son dakika haberleri. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı. 17.08.2019 08:24 | son güncelleme: Deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika: Malatya'da Pütürge'de korkutan deprem ...
Son dakika: Malatya'da Pütürge'de korkutan deprem ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Malatyadaki son depremler için tıkla! 17.08.2019 08:24 | son güncelleme:

Muş'un korkut ilçesinde saat 03.15'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Muş'taki depremden 32 dakika sonra malatya'nın hekimhan ilçesinde de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! Ancak bununla birlikte saat 21.17'de 3.9 ve 3.6 büyüklüğünde deprem. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. İşte kandilli son dakika depremler tablosu. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde gerçekleşti. İşte korkutan deprem hakkındaki son dakika haberleri. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Deprem başta çevre illerde de hissedildi. Malatya'nın kale ilçesinde, gece 02.03'te 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA | Malatya deprem ile sarsıldı! Kandilli ...
SON DAKİKA | Malatya deprem ile sarsıldı! Kandilli ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! .gelen son dakika haberine göre doğu anadolu fay hattı üzerinde yer alan malatya'da korkutan bir deprem meydana geldi.

Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu.

İşte korkutan deprem hakkındaki son dakika haberleri. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 11:27'de, malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. 23.07.2021 23 tem 01:15 22 temmuz 2021 haberleri. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre. İşte kandilli son dakika depremler tablosu.

Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. .yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. .gelen son dakika haberine göre doğu anadolu fay hattı üzerinde yer alan malatya'da korkutan bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika: Malatya'da deprem meydana geldi - En Son Haber
Son dakika: Malatya'da deprem meydana geldi - En Son Haber from iasbh.tmgrup.com.tr
1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi! İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi.

Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi!

.yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. İşte kandilli son dakika depremler tablosu. Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde gerçekleşti. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. İşte korkutan deprem hakkındaki son dakika haberleri. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 51 olarak duyurdu son dakika deprem. Deprem başta çevre illerde de hissedildi.